top of page

Skrivvägledning

Låt ordet flöda fritt

Ta chansen att lära dig skrivandet som hantverk och som ett självstärkande verktyg för att hitta ditt inre rum och göra din röst hörd!

Jag erbjuder fyra olika typer av skrivvägledning:

  • Individuell skrivvägledning

  • Grupper online

  • E-kurs

  • Individuell handledning till kvinnor som levt i våld i nära relation.

Steg för steg

Kontakta mig

Välkommen att boka tid, det gör du enklast via detta formulär.

Steg 2

Jag återkopplar till dig med förslag på lediga tider. Vill du delta i grupp-session så skickar jag ut information via E-post när jag fått ihop en grupp.

Steg 3

 Vägledningen sker via digital plattform. 

Fridfull kvunna i yinbalans
Writing by the Water

Skrivvägledning

WRITE YOUR SELF METODEN

Har du en särskild berättelse du vill skriva? Behöver du hitta tillbaka till din röst? Vill du utforska skrivandet som ett självstärkande verktyg?

 

Jag vägleder dig genom skrivprocessen i olika steg där du får lära dig skrivandet som hantverk och som ett självstärkande verktyg. Som skribent får du stöd och vägledning i att utveckla ett hållbart skrivande och att utforma skrivrutiner som passar dig och det är alltid du själv som väljer de ämnen som du tycker är viktiga att skriva om.

Write Your Self är en mjuk och läkande skrivmetod som är utvecklad för att passa till kvinnor som har upplevt våld i nära relation men passar också att använda till andra slag trauman som personer kan uppleva under sin livstid. Oavsett trauma så kan skrivandet vara en nyckel till att läka. Jag hjälper dig att utforska din kraft och dina inre rum, tillsammans gör vi din röst hörd!

Mina tjänster

Individuell skrivvägledning - 8 veckor

För dig som har upplevt något form av trauma eller bara är nyfiken på att utforska ditt eget skrivande.

Vägledningen sker via E-post. Du som skribent får nytt material och skrivuppgifter samt återkoppling på de texter du lämnar in till mig.

Skrivgrupp online - 5 veckor

För dig som upplevt ett trauma och vill använda skrivandet som ett självstärkande verktyg.

Vi möts via digital plattform. Innan varje möte får deltagarna en skrivuppgift att arbeta med. Under våra möten delar deltagarna med sig av sina texter och vi för ett samtal kring texterna.

Traumapaket- Våld i nära relation

För kvinnor som har levt med en våldsam man.

Individuell handledning med fokus på att läka kroppen från stress och hitta en balanserad livsstil där skrivövningar fungerar som ett självstärkande verktyg.

Tillsammans tittar vi på vad just du behöver och vilka förändringar du vill göra. 

Vill du föra in skrivandet i ditt liv?

Kontakta mig idag!

bottom of page